25.7 C
Loznica
17. 7. 2024.

“BIO SAM NA STO METARA…”: Očevidac opisao jezive scene eksplozije u Kruševcu MLADIĆU NIJE BILO SPASA

“BIO SAM NA STO METARA…”: Očevidac opisao jezive scene eksplozije u Kruševcu MLADIĆU NIJE BILO SPASA

Očevidac stravične eksplozije koja se dogodila jutros u Kruševcu u fabrici “Trajal” kaže za Kurir da je prizor bio jeziv i da su sve ekipe koje pružaju pomoć i dalje na mestu nesreće.

– Svi smo uznemireni, naročito zbog toga što je jedan mladić tragično izgubio život – kaže sagovornik Kurira.

Prema prvim informacijama, mladić 2005. godište smrtno je stradao, a četiri povređene osobe pod rotacijom hitno su prevezene u bolnicu.

Kako Kurir saznaje u pitanju je mladić (18) iz okoline Kruševca, a jedan od očevidaca podelio je jezive scene eksplozije.

– Bio sam na sto metara od mesta gde je došlo do eksplozije, to je bilo strašno. Momak koji je poginuo, stradao je na licu mesta, ima tek 18 godina, a još četvorica su povređeni, pitanje je ima li još. Upravo su došli da prenesu njegovo telo – kaže jedan od očevidaca za Kurir.

Meštani kažu i da su osetili jaku eksploziju, ali da su se nadali da niko nije nastradao.

– Nismo mogli ni da sanjamo da je mladić poginuo. I dalje se osećaju detonacije kao i dim koji se širi – dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Кruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbeđuju lice mesta.

Najnovije vesti
Slične vesti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime