18.5 C
Loznica
16. 6. 2024.

Er Srbija od danas počela da leti i do Napulja: Posle novog leta do Čikaga, širi se lista novih linija

Er Srbija je danas, letom JU552 u 12.40 časova, uspostavila letove na novoj liniji između Beograda i Napulja. Srpska nacionalna avio-kompanija je saopštila da će letove do glavnog lučkog grada na jugu Italije obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom i to je još jedna novina pokretanja leta do Čikaga.

Inauguracioni let Er Srbije svečano je dočekan na napuljskom međunarodnom aerodromu, poznatijem kao Capodićino, smeštenom šest kilometara severoistočno od centra Napulja.

“Broj destinacija do kojih naša kompanija leti u toj mediteranskoj zemlji neprekidno se povećava. Najnovija destinacija u našoj mreži je Napulj, treći najveći grad u Italiji. Zahvaljujući direktnoj i redovnoj liniji do prestonice najbolje pice na svetu, obala Amalfi, Kapri i Vezuv nikada nisu bili bliži, rekao je viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije, Bojan Arandjelović.

Pored direktnih letova ponedeljkom i petkom, naši putnici biće u mogućnosti da stignu do Napulja i preko rimskog aerodroma Fjumićino, kombinujući naše redovne letove do italijanske prestonice sa direktnim brzim vozovima kompanije Trenitalia koji saobraćaju od rimskog aerodroma do glavne železničke stanice Napoli Centrale, naveo je on.

Er Srbija navodi i da nudi dobru povezanost Napulja, preko Beograda, do Pariza, Stokholma, Diseldorfa, Istanbula, Liona, Ciriha, Berlina, Amsterdama, Osla, Tivta, Praga, Zagreba, Podgorice, Beča, Štutgarta, Hanovera i Kopenhagena.

Izvor: blic.rs

Najnovije vesti
Slične vesti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime