23.7 C
Loznica
18. 7. 2024.

ŠOK! MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA UPRAVO SE JAVIO NA INSTAGRAMU?!

Fotografija osumnjičenog za masovno ubistvo u Mladenovcu i okolini, Uroša B. pre dvadesetak minuta pojavila se na društvenoj mreži Instagram. Zabrinuti čitaoci Kurira poslali su nam fotografije sa ovog profila, uz komentar da je “napravio novi profil”.

Nešto iza 2 časa na jednom Instagram profilu, koji je potpisan kao Uroš B. na storiju se pojavila njegova fotografija! Zasad nema potvrde o tome da li je on sa nepoznate lokacije napravio novi Instagram profil, ili je reč o zastrašujućoj igri nekoga ko ga podržava.

Najmanje osmoro ljudi ubio

Podsetimo, Kako Kurir saznaje, osumnjičeni za osmostruko ubistvo Uroš B. (21) večeras je viđen u mestu Šepšin, gde je pucao na policiju, a specijalne jedinice pretresaju sve sumnjive objekte.

On je osumnjičen da je ubio najmanje osam osoba i da je 13 ranio u pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu i okolnim mestima! Uroš B. osumnjičen je da je oko 23 časa, posle svađe sa prijateljima u školskom dvorištu u mestu Dubona, otišao kući, uzeo kalašnjikov i zapucao po ljudima. Nakon ranjavanja većeg broja ljudi, seo je u automobil, i započeo krvavi pir po okolnim mestima.

Jeziva poruka

On je iz kalašnjikova pucao je najpre u masu, a kasnije i iz kola u pokretu, ne birajući žrtve. Prema nepotvrđenim informacijama među ranjenima ima i dece.

Na pomenutom Instagram storiju, uz sliku Uroša P., objavljena je jeziva poruka, uz muziku iz filma “Južni vetar”:

– Na keca prangijam – napisano je, uz znak pesnice, na ovoj fotografiji.

Izvor: kurir.rs

Najnovije vesti
Slične vesti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime