7.2 C
Loznica
24. 4. 2024.

UŽIVO UHAPŠEN MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA, ŠOK-DETALJI Oteo taksi i taksistu pa mu bombom zapretio da ga vozi u Vinjište kod druga

* 8 mrtvih, 14 ranjenih, potvrdio MUP

* Saznajemo, najmlađa žrtva ima samo 15 godina

* Osumnjičenom za masakr pretresena i vikendica, policija našla čitav arsenal

MLADENOVAC – Policijska potera za Urošem B. (21), koji se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u selima kod Mladenovca uspešno je okončana jutros nešto posle 8 časova, kada su ga jake policijske snage locirale i uhapsile blizu Kragujevca.

On se sumnjiči da je u krvavom piru usmrtio 8 ljudi, 14 ranio, a 7 ih je u kritičnom stanju.

Uroš B, osumnjičeni za noćašnji masakr u selima kod Mladenovca lociran je i uhapšen blizu Kragujevca. Prvo je javljeno da je pronađen i uhapšen u naselju Grošnica kod Kragujevca. A potom su objavljeni i detalji njegovog bega posle krvavog pira u tri mladenovačka sela.

Oteo taksi i taksistu, pretio mu bombom

Posle samo 9 sati od masakra, policija ga je uhapsila u mestu Vinjište gde se krio. On je u međuvremenu oteo taksi i taksistu koristeći ručnu bombu i tako prisilivši taksistu da ga vozi kod prijatelja u Vinjište.

Podsetimo, pucao je na tri lokacije – u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin i sejao smrt iz automatskog oružja ubijajući nedužne ljude. Ranjeni koji su dovezeni u Urgentni u stabilnom su stanju posle ukazane lekarske pomoći.

Osumnjičeni ima krivični i prekršajni dosije u vezi sa kršenjem Zakona o oružju i municiji. Među 8 poginulih su mladi policajac koji u tom trenutku nije bio na dužnosti i njegova sestra. Pucao je i u nedužnu decu.

Jutro posle nezapamćenog masakra, koji je usledio dva dana posle tragedije u beogradskoj osnovnoj školi, potera je nastavljena a na terenu su bile masivne policijske snage – skoro 1.000 pripadnika MUP-a učestvovalo je u potrazi za teroristom. I akcija Vihor bila je još na snazi.

Najnovije vesti
Slične vesti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime