9.2 C
Loznica
23. 4. 2024.

NA SEVERU KIM SIRENE ZA UZBUNU: Pripadnici tzv. kosovske policije ušli u zgradu opštine Zvečan, suzavcem i šok bombama na Srbe

Pripadnici tzv. kosovske policije okružili su danas pre podne zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, nakon čega su se oglasile sirene za uzbunu.

Policija bacila suzavac

Pripadnici tzv. kosovske policije bacili su suzavac ispred zgrade opštine Zvečan kako bi rasterala okupljene Srbe.

Srbi se okupili ispred zgrade opštine u Zvečanu

Srbi u Zvečanu počeli su da se okupljaju ispred zgrade opštine. Situacija je mirna, ali je među ljudima primetno uznemirenje zbog prisustva pripadnika tzv. kosovske policije.

Sirene za uzbunu oglasile su se i u Severnoj Mitrovici

U Leposaviću nema signala mobilne telefonije, a u Severnoj Mitrovici su se oglasile sirene.

Izvori RTS-a u Zubinom Potoku preneli su da specijalci nameravaju da na zgradu opštine u kojoj je i Privremeni opštinski organ Vlade Srbije “istaknu zastavu plavo žute boje koja simbolizuje državnost na Kosovu”.

Sve se događa kada je većina zaposlenih u privremenim organima i drugim institucijama na putu za Beograd, radi prisustva skupu na koji ih je pozvao predsednik Srbije.

Izvor: Kurir.rs/Kosovo Online
Sirene za uzbunu oglasile su se i u Severnoj Mitrovici. U Leposaviću nema signala mobilne telefonije.

Policija i šok bombama na okupljene Srbe, ušli u zgradu opštine

Pripadnici tzv. kosovske policije ušli su u zgradu opštine Zvečan, a tom prilkom su pored suzavca koristili i šok bombe.

Oklopno vozilo i vozilo za razbijanje barikada u Zvečanu

Sa jedne strane ulice koja vodi ka zgradi opštine u Leposaviću postavljen je kamion kao prepreka. Iza kamiona nalazi se jedno oklopno vozilo tzv. kosovske policije i jedno za razbijanje barikada. Okupljeni građani negoduju.

Izvor: kurir.rs

Najnovije vesti
Slične vesti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime