14.8 C
Loznica
23. 4. 2024.

U PONUDI VIŠE OD 300 RADNIH MESTA: Sajam zapošljavanja u Loznici

Prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja biće održan u sredu 26.04.2023. u Sportskom centru “Lagator”, gde će po drugi put istovremeno biti organizovan i Sajam obrazovanja, sve u organizaciji lozničke filijale Nacionalne službe zapošljavanja (NSZ). Učešće je potvrdilo više od 20 poslodavaca, domaćih i stranih kompanija, preduzeća i preduzetnika, koji će ponuditi više od 300 slobodnih radnih mesta različitih obrazovnih profila i stepena stručne spreme.

Na sajmu će učestvovati i sve četiri lozničke srednje škole koje će organizovati “Dan otvorenih vrata” za učenike osmog razreda svih osnovnih škola, gde će moći da se informišu koje smerove mogu upisati, a istovremeno će i srednjoškolci završnih razreda videti kakva je potražnjaa na lokalnom tržištu rada. Na sajmu će svoj štand imati i Regionalna razvojna agencija.

Učestvovaće i srednja i osnovna škola iz Krupnja, koje će informisati učenike osmog razreda o mogućnostima za dalje školovanje i izbor zanimanja.

Iz NSZ pozivaju sve koji se nalaze na evidenciji nezaposlenih, ali i one koji rade, a žele da promene posao da dođu na predstojeći sajam. 

Sajam u Loznici počinje u 11 časova. 

(J. I.)

Izvor: Kurir.rs

Najnovije vesti
Slične vesti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime