19.7 C
Loznica
26. 7. 2024.

Dva zlata, srebro i tri bronze za BK Vukovi sa Drine

Bokseri Vukova sa Drine ovog vikenda su ucestvovali na pojedinacnom prvenstvu drzave koje se odrzavalo u Valjevu od 06-09 aprila 2023 godine.
Vukovi su ucestvovali sa 6 boksera u razlicitim kategorijama.I ostvarili su zapazen rezultat..
Pavle Popovic je blistao na ovom prvenstvu i osvojio zlatnu medalju! A kao nagradu za svoj talenat,ziri je odlucio da mu dodeli pehar za najboljeg kadeta.
Valentina Grujic koja je boksovala u kategoriji pionirki,takodje je osvojila zlatno odlicje! I pokazala da se na nju moze ozbiljno racunati u daljem periodu.
Lazar Drljevic u ravnopravnoj borbi u finalu prvenstva porazen i osvojio je srebrnu medalju! Kristina Grujic na ovom prvenstvu je zaustavljena u polufinalu i osvojila je bronzanu medalju.
Talentovani Luka Simic je boksovao u kategoriji kadeta do 40kg gde ih je cak bilo 10 u kategoriji.Posle prve pobede zaustavljen je u polufinalu ,po svima sudeci nepravedno i morao se zadovoljiti bronzanom medaljom.
Zoran Petrovic je takodje posle prve pobede zaustavljen i morao se zadovoljiti bronzanom medaljom.Inace ovo je Petrovicu drugi zvanicni mec,sto je za svaku pohvalu kako se borio sa bokserima koji imaju preko 30 meceva.U buducnosti na ovoga momka se moze ozbiljno racunati.
Bk Vukovi sa Drine su zadovoljni ucinkom svojih boksera!
Dve zlatne medalje,jedna srebrna i tri bronzane medalje.I pehar za najboljeg kadeta! Treneri Vuk Simic i Sasa Popovic ozbiljno racunaju na ove mlade boksere u buducnosti.Predsednik kluba ALEKSANDAR NIKOLIC JE PREZADOVOLJAN UCINKOM SVOJIH BOKSERA NA OVOM DRZAVNOM PRVENSTVU! SVE POHVALE ZA TRENERE POPOVICA I SIMICA…

Najnovije vesti
Slične vesti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime