20.7 C
Loznica
27. 3. 2024.

NOVI UGOVOR ZA BOGIĆEVIĆA: Srbin sjajnim partijama zaslužio poverenje Arapa!

Mladi i talentovani fudbaler iz Loznice, Andrej Bogićević, prema saznanjima „HotSporta“ dobiće novi ugovor sa ekipom Masfuta iz UAE.

Reč je o produženju saradnje sa srpskim igračem koji je letos došao u pomenuti klub, a nove informacije sada govore da će novi ugovor biti potpisan na dve godine.

Bogićević je svojim sjajnim partijama u dresu Masfuta oduševio ne samo trenera i publiku, već i upravu kluba koja je odlučila da ga za to i nagradi.

Bleki je vec odigrao jednu uspesnu sezonu sa nekoliko izuzetnih izdanja i golova, sto je bilo dovoljno celnicima kluba da nasem fudbaleru daju uslove koje nije mogao da odbije.

Predsednik kluba Abu Muhamed Al Kabi istakao je na konferenciji za medije da je Bleki izuzetan talenat, sa neverovatnom brzinom i osecajem za prostor, kao i da je njegov liderski duh doneo novu energiju u ekipu. Al Kaabi je najavio da se srecan sto je srpski centarfor ostao u Masfutu, uprkos glasinama da ce otici u Saudijsku Arabiju.

– Kada sam pre godinu dana dosao u Emirate, imao sam cilj i plan u svojoj glavi, i drago mi je da se to ostvaruje. Ja nisam dosao u drugu zemlju da bih se igrao, vec da pobedjujem sa svojim timom i da ostvarim svoje decacke fudbalske snove. Nastavivu da pricam na terenu, jer je u fudbalu jedina prava rec POBEDA – rekao je popularni Bleki.

Srpski centarfor se odlično uklopio u novi tim u koji je stigao prošlog leta iz Spartaka iz Subotice. Ako ovako nastavi nema sumnje da ga čeka svetla budućnost i mnogo bolje ponude.

 

Najnovije vesti
Slične vesti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime