11.1 C
Loznica
23. 4. 2024.

Šok odluka Nemanje Vidića: Odustajem od kandidature, ali ne i od srpskog fudbala

Šok odluka Nemanje Vidića: Odustajem od kandidature, ali ne i od srpskog fudbala

„Na svakom koraku stavljeno mi je do znanja da nam šansa neće biti pružena“, poručio legendarni štoper

Nemanja Vidić neće biti kandidat za novog predsednika FSS na sutrašnjojsednici Skupštine! Njabolji srpski fudbaler u 21. veku odlučio je da se povuče iz trke, i praktično bez borbe prepusti mesto Draganu Džajiću.
U saopštenju za javnost on je poručio da se na takav korak odlučio posle svega što je doživeo u poslednjih mesec dana. Odnosno da je osetio kako mu neće biti omogućeno da postane prvi čovek srpskog fudbala.

„Pred našim fudbalom su veliki izazovi. Mnogo toga mora i može bolje. Moja ideja je bila i ostala da okupim tim vrhunskih profesionalaca koji su kadri da te izazove reše kvalitetnije nego možda iko u Evropi. Nažalost, na svakom koraku puta ka tome da postanem predsednik FSS mi je jasno stavljeno do znanja da nam ta šansa neće biti pružena. Ovim putem želim da vas obavestim da povlačim kandidaturu za predsednika FSS. Odgovornost za rešavanje velikih izazova koji su pred nama je preuzela ista grupa ljudi koja ih je i stvorila. Definitivno nisam optimista po pitanju toga šta će uraditi sa prilikom koju su prigrabili i mislim da će za četiri godine biti još teže nego danas. Povlačenje kandidature ne znači da odustajem od srpskog fudbala. Verujem u svoj tim i našu viziju, kao i veliku pomoć koju ćemo dobiti od naših prijatelja iz vrha evropskog i svetskog fudbala. Ono što nažalost nije moguće da krenemo da radimo danas – moj tim i ja uradićemo, verujem, u bliskoj budućnosti. Sada to nije moguće“, poručio je Nemanja Vidić.

Najnovije vesti
Slične vesti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime